SMS/Telefon:
0620 323 0641

E-mail:
grafikart@grafikart.hu
A GRAFIKART CSAPAT

Csapatunk tagjai képzett, grafikai munkák és reklámozás területén kipróbált, tapasztalt szakemberek. Fontosnak tartjuk munkánk során, hogy tudásunkkal segítsük Önt elképzelései formába öntésében. Persze ez nem minden! Megfelelő technikai háttérrel rendelkezünk ahhoz, hogy a legkülönfélébb és akár a legkülönlegesebb elképzeléseit is megvalósítsuk. . : A GrafikArt Csapat : .ÁR/MINŐSÉG

Célunk, hogy megfizethető áron készítsünk professzinális kiadványokat, ennek érdekében az előkészítő munkáktól kezdve a nyomdába kerülésig minden feladatot csapatunk tagja végeznek és koordinálnak. Ezáltal hatékonyabban és összehangoltabban dolgozunk, az így szerzett előnyt pedig az ár vonatkozásában megosztjuk Önnel!AMIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA...
 • Rendszeresen egyeztetünk Önnel, hogy elkerülhessük az esetleges félreértéseket, így valóban az Ön elképzelései valósulhatnak meg.
 • Többezer képet tartalmazó saját képarchívumunk biztosítja az egyedi termék létrejöttét.
 • Fotósaink professzinális fotósorozatokat, grafikusaink pedig ehhez igazodó grafikákat, s egyéb design elemeket készítenek Önnek.  A KIADVÁNY ELKÉSZÍTÉSÉNEK MUNKAFOLYAMATAI

  Előkészítés
  A papírképeket és a az esetleges videofilmeket digitalizáljuk, majd a megfelelő képkockákat kimentjük, a digitális adathordozón érkező képeket editáljuk, s konvertáljuk a kiadványnak megfelelő formátumba.

  Tördelés
  A szöveges (pl. Word) dokumentumok tartalmát kimentjük, s mintaként alkalmazva pixel-, illetve vektorgrafikus kiadványszerkesztő programokkal összeállítjuk az oldalak megjelenését. A szöveges tartalom és a design elemek illesztését követően a kiadvány felbontásának megfelelően letároljuk (ideális esetben 300dpi felbontásban) az anyagot.
  Az elkészült oldalakat az egyes munkafolyamatok között ellenőriztetjük Önnel, ezzel kiküszöbölve mindennemű hibalehetőséget illetve elképzelésbeli nézeteltérést.

  Kimentés, Post Script írás
  A kész oldalakat aláíratjuk Önnel, majd 300dpi-s felbontásban, CMYK-s színkezeléssel kimentjük, s Post Scriptet írunk róla.

  Levilágítás
  Professzionális levilágító stúdióban filmre íratjuk az oldalakat. Ez a munkafolyamat bármely kiadvány esetében plusz filmköltséggel jár, azonban ezt átvállaljuk Öntől.

  Nyomdai munkák
  A filmekről elkészítünk egy színhű proof-ot, majd kinyomjuk az oldalakat, melyeket különféle kötésekkel (amennyiben erre szükség van) állítunk össze.


 • A www.GrafikArt.hu honlapon található anyagok a GrafikArt.hu Csapat írásbeli engedélye nélkül NEM használhatók fel!
  Kapcsolat: grafikart@grafikart.hu, Telefon: 20/ 323 0641, ICQ Online: 199707760
  © Copyright 2004 Minden jog fenntartva.